Dom > Izložba > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Da li je to plazma sečenje
Mar 21, 2016

Plazma sečenje je proces koji prodire kroz elektriиno Provodni materijali uz pomoć za ubrzani mlaz hotplasma. Tipični materijali smanjila za ovaj proces bakra, iako druge Provodni metali mogu biti smanjene kao i uključuju čelik, aluminijum, mesing. Plazma sečenje često se koristi u radnjama za zavarivanje i obradu čeličnih, automobilski popravke i restauracije, industrijski građevinarstva, nakon rashodovanja i ukida operacije. Zbog visoke brzine, preciznosti rezova, u kombinaciji sa niski troškovi poslovanja, plazma sečenje vidi rasprostranjena upotreba iz velikog obima industrijske CNC aplikacija do male hobijima radnjama.

Osnovni plazma sečenje proces podrazumeva da kreiranje kanal za elektro jonizovane gasa tj plazma iz plazma Kater, samo po sebi, kroz rad komad da se smanji, taj način formiranja dovršenih elektricno kolo do plazme preko Stega za uzemljenje. Ovo je postignuto komprimovani gas (kiseonika, vazduh, inertan i drugi u zavisnosti od materijala smanjuje) koja propada kroz fokusirane mlaznice velikom brzinom prema poslu komad. Električni luk je zatim formira u roku od gas, između elektroda u blizini ili integrisana u gas mlaznice i komad rad samog. Električni luk jonizuje neke gorivo, i tako kreiraju kanal za elektriиno Provodni plazme. Koliko struje iz Kater baklju putuje niz plazma donosi dovoljno toplote da istopi kroz rad komad. Istovremeno, veći deo velike brzine plazme i komprimovani gas Raznesi vruće istopljenog metala, čime bi koja odvaja odnosno preseca deo posla.

Plazma sečenje je kao efikasno sredstvo za rezanje tanke i debele materijale iste. Ručne baklje mogu obično izmasakrirao debljine 38mm čelične table, i jači kompjuterski kontrolisane baklje da smanjimo čelika debljine do 150 mm.