Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

STC proleće sastanka
Mar 13, 2016

EWI je ulje andamp; Gas strateškog komiteta tehnologija (STC) će bi zajedno iduće godine proleće sastanak u utorak, 22 marta, 2016, u Houston Marriott energetski koridor u Houston, u Teksasu. Svrha ovog sastanka jednodnevnu je predstaviti rezultate od trenutnog programa, razgovaramo o daljim koracima za te projekte i identifikovanje potencijalnih opsezima rada za buduće projekte upoznati materijal za pridruživanje interesima industrije.


Na festivalu će početak sa prijem za veceru u ponedeljak, 21 marta, u 18:30, za članove STC i Non-članovi.

Utorak, 22 marta, nama na na STC članovi samo sednici od 9 h do 12 h, u kojima dobro došli andamp; STC Update, projekat ispravke na sljedeći projekti: zavarivanje od visoke snage čelik ploču za Offshore aplikacije (54216STC), karakterizacija od Veld potrošni materijal za Arktik usluga (54873STC), i najnovije informacije o srodnim EWI IRandamp; D Projekti.

Ručak za članove i Non-članovi će biti servirana u podne 22. Članovi i Non-članovi će uživati u jedno popodne, koji se sastoji od kratak uvod u STC i FY16 projektnih prijedloga (uključujući Riser umor dizajn poboljšanja, zavarivanje od visoke snage čelik odevali lulu, fraktura čvrstinu uticaj Test korelacije i nastavak projekta na Arktiku Veld potroљna).